სარეკლამო ადგილი - 1
720 x 85

კარტოფილი ამერიკულად

4 ცალი ახალი კარტოფილი

შესაწვავად საჭირო ცხიმი

4 ცალი მიხაკი

წითელი დანაყილი პილპილი

კარტოფილი მოვხარშოთ (შეძლებისდაგვარად ერთი ზომის), გავთალოთ და შევბრაწოთ დიდი რაოდენობით მცენარეულ ზეთში მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის მიღებამდე (კარტოფილი ზეთში უნდა დუღდეს). ფრთხილად ამოვიღოთ; თითოეულ კარტოფილში ჩავარჭოთ მიხაკი და თითოეულს მოვაყაროთ წითელი პილპილი. ეს კერძი შესანიშნავი გარნირია ხორცისათვის.

კომენტარი

სარეკლამო ადგილი - 101
100 x 100