ძროხის ხორცის ჩახოხბილი

მასალა:

ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი

პამიდორი - 1 კილოგრამი

კარაქი - 3 სუფრის კოვზი

ხახვი - 4-5 თავი

მწვანილი - 3-3 ძირი

მარილი - გემოვნებით

ქონისა და ძარღვებისაგან გავანთავისუფლოთ ძროხის „სუკი“, გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ კარაქი, ხახვი და ერთად მოვხრაკოთ. გარეცხილი პამიდორი დავმდუღროთ, კანი მოვაცილოთ, დავჭრათ და მოვათავსოთ მოხრაკულ ხორცში. როცა მზად იქნება, შევანელოთ მარილით, მწვანილით (ქინძი, ოხრახუში, კამა, რეჰანი).

კომენტარი