თევზის სუპი

მასალა:

თევზი - 1 ცალი

კარტოფილი - 4-5 ცალი

ხახვი - 1 ცალი

სტაფილო - 1 ცალი

მწვანილი - გემოვნებით

მარილი - გემოვნებით

გავრეცხოთ თევზი, ჩავდოთ ქვაბში,დავასხათ 3ლ წყალი. ჩავყაროთ დაფნის ფოთოლი და შავი წიწაკა. ვხარშოთ 40 წუთი. როცა თევზი მოიხარშება ამოვიღოთ თეფშზე. კარტოფილი მსხვილად დავჭრათ და ჩავყაროთ ქვაბში,10 წუთის შემდეგ დავამატოთ გახეხილი სტაფილო და მოშუშული ხახვი. როცა ბოსტნეული მოიხარშება, ჩავდოთ მოხარშული თევზი.

„გურმანი“

კომენტარი